Rebecca här!

Välkommen hit. Jag blir nyfiken. Nyfiken på vad som tar dig hit idag. I vilka kanaler har mitt namn korstat din väg för att du skulle hamna just här? Du ser, livet har förändrats en hel del för mig de senaste åren. Inte fundamentalt, som i värderingar eller så. Nej, men mer vad jag sysslar med, vad jag lägger min tid på och vad jag väljer att prata och dela med mig av.

Oavsett hur din väg till denna sida sett ut så är du här nu. Får jag gissa på anledningar eller sökord som tog dig hit?

 • Österlen
 • Fotograf
 • Högkänslighet
 • Skillinge
 • Byråchef
 • Bröllop
 • Ätstörningar
 • Dansare
 • Blogg
 • Fyrabarnsmamma
 • Jesus
 • Försoning
 • Fri kommunikation
 • Containerkontor 

Något som stämde?

Kanske har du mist ett husdjur, börjat söka på nätet efter tröst och igenkänning och hittade till mitt inlägg om Tyras död? Eller söker du efter bröllopsfotograf och landar hos mig. Kanske via bröllopösterlen.se eller bröllopsfotografer.com?

Skulle det kunna vara så att du läst om mig i ett reportage om hur jag brinner för Österlen och landsbygden? Hört i ett radioprogram om hur jag delar med mig om hur det var att finna en tro och bara kort därefter mista min mamma i cancer? Sett mina egna inspelningar på IGTV om hur ätstörningarna i ungdomen hade en tendens att komma tillbaka och smutskasta mig i 30-års åldern?

Läst mina reflektioner på Instagram som ofta handlar om att leva ett helt liv, som innebär både sorg, skav, glädje och sprickor? Kanske är det så att du märker att mitt namn Rebecca Wallin ofta dyker upp i samband med min byråpartner Frida Jönsson på LinkedIn?

Jag spenderar all min ordninarie arbetstid med mitt team på Fri kommunikation, där vi skapar värde för våra företagskunder. Tiden där går också åt att utveckla Fri och leva ut drömmen om att det går att konkurrera mot storstadsbyråerna från landsbygden. Ett spännande och utmanande arbete!

Bröllop då? Jag är fullbokad för 2022. Tar endast ett fåtal bröllop, ofta heldagar då jag verkligen får utrymme att skapa storyn med ett berättande bildspråk.

Livet som mamma till fyra barn, med ett hus på Skillinge, Österlen tillsammans med min man Jonathan pågår ständigt. Jag är förundrad över att jag är mamma till barn på 16, 13, 10 och 7 år. Fattar knappt att jag precis hade en mindre flock runt mig från 1-9 år och nu är de stora och inte så mycket i flock längre…  Det som är nytt gällande huset är nog att vi satsar mer på vår trädgård och att Jonathan är tillbaka som sjuksköterska på barnakuten.

Blogg och Instagram?Jag älskar fortfarande att dela med mig av mina tankar. Om livet. Som företagare. Som mamma. Kvinna i 40+ och njuter av att vara på denna sida sträcket av 40.

Så, oavsett vad som fört dig hit. Du är varmt välkommen. Kom, häng med in i min värld av estetik, business, känslor och medvetna val.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *