• Rebecca Wallin

    Yep – det är jag…

    Rebecca Wallin Photography
  • Från mitt fönster

    Ahh, mitt Skillinge på Österlen

    Att ha levt med ätstörningar.
  • Jag bloggar!

VEM JAG ÄR

En betraktare. En kreatör. En uttryckare. Ständigt uppkopplad för att se det lilla. Det stora. Blicken. Vinkeln. Andetaget emellan. Går det att fånga? Jag tycker det. Jag fångar. Jag njuter. Jag förundras. Av livet. Livet som ger och som tar. Livet som är allt vi har och ändå bara början . Jag lever för kärlek. För glädje. För tacksamhet. Jag försöker alltid vara i min styrka. En av mina styrkor är att berätta. Berätta i bilder och med fragmentariska meningar.

Jag vill berätta min historia. Din historia. Er historia.

HUR JAG JOBBAR

Berättandet. Som frilansfotograf i det egna företaget Rebecca Wallin Photography. Här möter jag människor, situationer och berättelser i alla dess former. Med en förkärlek till det befintliga ljuset, och ett kort skärpedjup genom min kameralins. Jag utgår från Österlen och jobbar mot kunder i hela världen.

Som byråchef, creative director och fotograf på reklambyrån Fri kommunikation AB, arbetar jag med företag i förändringsfas, för att utveckla och stärka dess varumärke.

Österlen är min plats på jorden. Här vill jag vara.

VARFÖR JAG GÖR DET

För att jag måste. För att jag inte kan låta bli. För att jag älskar det.

Att vara nyfiken, intresserad och närvarande är självklara ingredienser jag utgår ifrån, oavsett uppdrag. Jag jobbar för att ha kul. För att det utvecklar mig. För att det vässar mig. Jag vill lyfta människor. Lyfta personligheter. Lyfta ögonblicken. Låta saker och ting få ta plats.

Jag driver reklambyrån Fri kommunikation med formgivaren och entreprenören Frida, för att det är sjukt kul och för att hon är min wingwoman. Tillsammans med vårt fantastiska frilansteam underlättar vi för våra kunder, genom att skapa helhet och hjälpa dem att nå ut med sitt budskap.

SOM FRILANSFOTOGRAF

Jag är ett österlenbarn. Stolt att kalla mig det. Som 16-åring flyttade jag från Skillinge för att satsa på drömmen om att jobba med dans och foto. Under hela mitt yrkesliv har jag faktiskt gjort det.

Att som vuxen vända hem till Österlen igen efter 18 år har varit fantastiskt. Alla människor och livsöden som finns här. De fascinerar mig om och om igen. Arbetet som frilansfotograf är varierande och spännande.

Tillsammans med min man Jonathan och våra fyra barn, bor jag på Skillinge, ett fiskeläge på Österlen.

Berättandet pågår ständigt.

SOM BRÖLLOPSFOTOGRAF

Under de senaste åren har jag fått förtroendet att dokumentera många brudpars kärlek under deras fina dag. Österlen är en magisk plats för bröllop men uppdragen tar mig runt i Sverige och ut i Europa.

Jag tar endast ett antal uppdrag per säsong. Brudpar som väljer att anlita mig har berättat att det är bildstilen och den avslappnade känslan under fotograferingen som avgjorde valet av bröllopsfotograf.

Intresserad av att veta mer om hur jag jobbar? Maila mig så tar vi det därifrån.

Utvald medlem i nätverket Sveriges bästa bröllopsfotografer