– Mitt hjärta, väntar du på mig?
– Ja mitt hjärta, jag är här och jag väntar in dig.

Högkänslig som jag är, känner jag av minsta känsla och svagaste nyans av förändring i min kropp och mitt sinne. Jag tar in stämning, atmosfär, andra människors sinnesstämning, ord och blickar. Jag blir engagerad och full av liv, kraft, glädje i möten med människor, men lika starkt kan jag engageras och känna stark ansvarskänsla, medkänsla och tyngd av orättvisor.

Just därför. Behöver jag ibland luft. Ut och andas. Likt en fyraåring springer ifatt sin bästa vän, springer jag ifatt mitt hjärta. Samtidigt som jag stannar till och vänder mig om, ler och sätter mig på huk för att vänta in … mig själv. Det är från båda hållen.

Det är fint. Befriande. Så, så viktigt. Jag är noga med detta. Noga att leva nära mig själv och mitt hjärtas puls.

Känner du när när du behöver vänta in dig själv?

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *